Cel gry

Celem gry jest rozwiązanie ukrytych zagadek i odnalezienie skarbu Heweliusza przed upływem 50 lub 60 minut (w zależności od wariantu).

Przebieg gry

Wariant podstawowy

Uczestnicy rozwiązują zagadki w 1 z pomieszczeń, mają 50 minut na odkrycie skarbu Heweliusza. Pokój przeznaczony jest dla 2-6 osób. Zachęcamy rodziny z dziećmi i mniejsze grupy znajomych do wzięcia udziału w tej ekscytującej przygodzie.

Wariant rozszerzony

Kierujemy głównie dla grup szkolnych - dzieci i młodzieży w wieku 8-14 lat oraz ich opiekunów. Uczestnicy w ciągu 60 minut rozwiązują zadania w 3 pokojach jednocześnie, zagadki doprowadzają do wspólnego rozwiązania.

O naszych pokojach

Pokoje oraz rekwizyty są w 100% bezpieczne, a gra odbywa się pod nadzorem wykwalifikowanego pracownika. W trakcie rozwiązywania zagadek nie zamykamy uczestników na klucz, drzwi do pomieszczeń są zawsze otwarte.  Nasze pokoje idealnie sprawdzą się jako sposób na urozmaicenie wycieczki szkolnej lub wycieczki rodzinnej. Do dyspozycji graczy udostępniamy pokoje w zależności od wariantu. 1 pokój zagadek jest przeznaczony dla grupy 2-6 osób, dla grup szkolnych udostępniamy 3 pokoje, w których zagadki doprowadzają do wspólnego rozwiązania.

Lokalizacja

Nasze pokoje zagadek znajdują się w Poznaniu przy ul. Chwaliszewo 75.

W wariancie podstawowym przeznaczonym dla 2-6 osób 100zł/grupa

W wariancie rozszerzonym (3 pokoje) przeznaczonym dla większych grup lub całych klas szkolnych 300zł/grupa

Zapisy

Osoba do kontaktu: Anna Lewandowska