• 20 lutego 2017

Pasje łączą pokolenia

Co najskuteczniej potrafi połączyć pokolenia? Oczywiście wspólne pasje! Zapraszamy młodzież z Zespołu Szkół Technicznych im. Hipolita Cegielskiego w Śremie oraz seniorów ze śremskich organizacji pozarządowych do udziału w Kawiarence obywatelskiej pn. „Pasje łączą pokolenia”. Kawiarenka odbędzie się 28 lutego od godz. 17.30 w Klubie Relax (przy ul. Chłapowskiego 3) w Śremie.

Celem spotkania jest integracja międzypokoleniowa. W miłej atmosferze przy kawie, herbacie i pysznym cieście uczestnicy spotkania będą mogli podzielić się swoją wiedzą oraz spostrzeżeniami   na temat fotografii. W programie kawiarenki zaplanowano:

• Powitanie uczestników
  • Prelekcję Pana Wojciecha Majchrzaka
  • Przedstawienie nowinek technologicznych przez młodzież
  • Dyskusję
  • Podsumowanie i zakończenie

Organizatorami spotkania są liderzy, absolwenci Akademii Liderów Społecznych: Natalia Grewling, Wojciech Strabel, Anna Michalak, Alicja Stasiak – Sikorska, Agnieszka Augustyn

Spotkania organizowane jest w ramach projektu wspófinansowanego ze środków Funduszu Inicjatyw Obywatelskich.

Serdecznie zapraszamy!